Firma noastra se bazeaza pe satisfacerea intereselor si cerintelor clientului, propunand un stil de lucru inovator, plin de respect si seriozitate! Deaceea promovam pe piata o serie de produse a caror calitate si frumusete sa aduca multumire, bucurie si fericire in sufletul celei ce o poarta!
Draga mireasa, te asteptam cu drag...pentru a descoperi impreuna cea mai frumoasa tinuta, pentru a face din nunta ta o aparitie de neuitat!

Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Titlul paginii web

 
 

WEDDING TRENDS PENTRU 2011

Creat 11/24/2010 15:07:31 | Ultima modificare 11/24/2010 15:12:17
WEDDING TRENDS PENTRU 2011

Nunta anului 2011 include concept rustic-chic, multe accente pe detalii si o tona de creativitate. Nuntile in natura sunt un mare TREBUIE, in masura in care vremea de afara permite acest lucru, pe cand nuntile din interior ar trebui sa ia o mica pauza in favoarea celor din natura, de la cort si spatii exterioare.

Dragut & simplu

Dupa un sezon de nunti cu aranjamente de flori opulete si explozie, vine timpul pentru nuntile mici si simple prin onesitiatea designului.
Mesele ar trebuie sa fie lungi si elegante in locul celor rotunde, pentru ca mesele rotunde nu doar ca accentueaza decoratiunile dar sunt si reminescenta altor timpuri, cand nuntile faceau parte din ceremonialul intim in cadrul familiei.
Trendurile MUST- include flori de tara, recipient de sticla micute ( cum sunt cele de sticla de lapte, boluri mici) canitele fine de ceai creaza toate un aer eco-chic si rustic formand o ambianta simultan originala si eleganta.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one