Firma noastra se bazeaza pe satisfacerea intereselor si cerintelor clientului, propunand un stil de lucru inovator, plin de respect si seriozitate! Deaceea promovam pe piata o serie de produse a caror calitate si frumusete sa aduca multumire, bucurie si fericire in sufletul celei ce o poarta!
Draga mireasa, te asteptam cu drag...pentru a descoperi impreuna cea mai frumoasa tinuta, pentru a face din nunta ta o aparitie de neuitat!

Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Titlul paginii web

 
 

CUM CUMPAR?

In momentul in care v-ati decis la un anume model, va recomadam sa luati legatura cu noi pentru a va face o oferta de pret. Oferta care poate sa difere de la sezon la sezon. Puteti beneficia de reduceri si cadouri incluse cu rochia de mireasa.
Dupa ce vi se furnizeaza pretul, la plasarea efectiva a comenzii se semneaza un contract de vazare-cumparare si se achita un avans de 30% din valoarea efectiva a rochiei de mireasa.